Ayvalık Fırtına - Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler - Balıkesir 'in ayvalık ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su.. Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı. Hüsnü evren/ ayvalik (balıkesir), (dha)balikesi̇r´in ayvalık ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve dolu yağışında, 5 ev ve 1 iş yerinin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli lodos ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık'ta yaşanan fırtına sonrasında bazı tekneler battı.

Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. İlçede etkili olan şiddetli fırtına marina'da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü. Balıkesir'in ayvalık , gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ...
Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ... from foto.sondakika.com
Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü. Hüsnü evren/ ayvalik (balıkesir), (dha)balikesi̇r´in ayvalık ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve dolu yağışında, 5 ev ve 1 iş yerinin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Belli bir hat üzerinden geçen. Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı. Birçok tekne kullanılmaz hale geldi. Ayvalık ve altınoluk sahillerinde 20'ye yakın tekne battı, bir evin çatısı uçtu, fırtına kaldırım taşlarını da söktü. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Uçan çatı parçaları ve devrilen. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli lodos ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Belli bir hat üzerinden geçen. Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu.

Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Ayvalık'ta sabah 07.00 sularından bu yana etkili olan yağış ve rüzgar, en az 20 tekneyi batırdı. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı.

Ayvalık ve Dikili'de fırtına: 60 tekne battı | TRT Haber ...
Ayvalık ve Dikili'de fırtına: 60 tekne battı | TRT Haber ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Belli bir hat üzerinden geçen. Fırtına bazı küçük balıkçı teknelerine zarar verirken, yazlık sitelerin bulunduğu sahilkent mahallesi'nde cadde ve sokaktaki çöp. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı. Belli bir hat üzerinden geçen. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu. Hüsnü evren/ ayvalik (balıkesir), (dha)balikesi̇r´in ayvalık ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve dolu yağışında, 5 ev ve 1 iş yerinin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar. Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Ayvalık'ta yaşanan fırtına sonrasında bazı tekneler battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Saat 21.00 sıralarında başlayan dolu yağışı şiddetli fırtına ile 5 dakikalık sürede ayvalık'ta hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Ayvalık'ta yaşanan fırtına sonrasında bazı tekneler battı.

Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler
Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler from foto.haberler.com
Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Balıkesir 'in ayvalık ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı. Balıkesir'de şiddetli sağanakla birlikte fırtına da etkili oldu. Ayvalık'ta yaşanan fırtına sonrasında bazı tekneler battı. Balıkesir'in ayvalık , gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı. Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Balıkesir'de şiddetli sağanakla birlikte fırtına da etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı felç etti.